Application of aquatic extruded feed

30-10-2019

Aplicarea furaje extrudate acvatic

extruded feed

linie de producție furaje Aquatic aplicatii: furaje ornamentale de pește, furaje broasca testoasa, broasca testoasa furaje, iarbă de hrană pentru pești, hrană pentru pești negru, furaje broscoi și alte produse. 

hrana pentru animale de acvacultură Extrudat este un feed-mediu prietenos de înaltă calitate, cu grad redus de poluare, deșeuri reduse, eficiență ridicată și rată de conversie. Utilizareafuraj expandat extrudateste un mijloc important de a produce de înaltă calitate și produse de origine animală în condiții de siguranță, asigurarea sănătății umane, și este, de asemenea, o tendință în dezvoltarea viitoare a industriei hranei pentru animale. Este, de asemenea, o tendință inevitabilă în dezvoltarea mediului acvaticextruder de alimentare industrie, cu tema de protecție a mediului verde.

În prezent, multe țări și regiuni cu acvacultura dezvoltate folosesc cantități mari de hrana pentru animale acvatice extinse. In Statele Unite, hrana de calmari, păstrăv curcubeu, calmar, homar, tilapia și koi este frecvent produsă prin tehnologia aspirației, și 90% din tulpinii spotted este alimentat cu nutreț umflat. In ultimii ani, hrana pentru animale acvatice extinsea primit mai multă atenție. Extins de alimentare a fost acceptat pe scară largă în reproducția broaște și calmari. Utilizarea channelized somn, tilapia și cosașul a crescut. Au existat, de asemenea, unele progrese în aplicarea hranei pentru animale de acvacultură marină. pește mașină pelete de alimentare. pește masina de pelete produse alimentare de vânzare.





Få det senaste priset? Vi svarar så snart som möjligt (inom 12 timmar)

Integritetspolicy